Happy Workwear is in Venray voor de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

porcushor

Van 6 tot 8 maart staat de evenementenhal in Venray in het teken van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij. Dit evenement wordt gezien als het belangrijkste contactmoment voor de intensieve veehouderij. Bezoekers komen vanuit Nederland, België en Duitsland naar Venray om daar hun kennis te delen, nieuwe contacten te leggen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en marktspelers. Uiteraard kan Happy Workwear daar niet ontbreken!

Daarom ben ik vandaag naar Venray afgereisd om in contact te komen met de aanwezigen. Het publiek bestaat grotendeels uit kalverhouders, varkenshouders, pluimveehouders en dierenartsen. Een Farmsuit® kan voor deze doelgroepen bij uitstek een aanvulling zijn op hun werk in de stal. Daarnaast verwacht ik verschillende importeurs en handelsondernemingen te spreken – er komen zo’n 260 exposanten op het evenement af – om te bekijken of we wellicht een interessante samenwerking aan kunnen gaan.

De Landbouwdagen staan niet alleen in het teken van contacten leggen. Tijdens het evenement worden er namelijk tal van interessante symposia, lezingen, kennisbijeenkomsten en thematische routes georganiseerd. Onder meer de Gezondheidsdienst voor Dieren en de WUR belichten actuele en belangrijke onderwerpen voor de branche zoals stalinrichting, klimaattechniek, stallenbouw, voeding en automatisering.

Vandaag is voor mij dus een dag van netwerken, contacten leggen en wellicht hier en daar nog wat interessante lezingen bijwonen. Zin in! Wie zie ik daar?