fbpx

GEURVRIJE WERKKLEDING

Een must-have voor ieder diervoeder- én petfoodproducent

De tijd dat geurhinder bij diervoeder- en petfoodproducenten nog een issue was kunnen de boeken in als verleden tijd. Met succes heeft de praktijk uitgewezen dat er eindelijk een effectieve oplossing is voor geurhinder op de productievloer.

De geurvrije werkkleding van Happy Workwear beschermt uzelf, uw productiemedewerkers, kantoorpersoneel en andere bezoekers die de productievloer betreden tegen de indringende geuren die in huid, haar óf kleding trekken.

De geurvrije toepassing is uniek in zijn soort en zorgt ervoor dat huid, haar en kleding volkomen beschermt worden tegen vieze luchtjes. De katoen/polyester (60/40) textiel garandeert de gemakken van geurvrij, ademend en een lux draagcomfort en staat garant voor nog meer werkplezier. Uiteraard keer op keer opnieuw te gebruiken.

Dagelijks komen er steeds meer voorbeelden bij van bedrijven waar de geurvrije werkkleding een welkome toevoeging is. Bedrijven uit de volgende sectoren gingen u voor:
Agrarische sector, voedselbranche, vleesverwerkers/slachthuizen, biogasindustrie, petfoodbranche.

Interesse in geurvrije textiel voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter op deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

OFFERTE AANVRAAG

GEURWERENDE OVERALL EN WERKMUTS

Het allereerste model van onze geurwerende overall is de Farmsuit®. De Farmsuit® heeft zijn naam te danken aan de sector waar hij zijn intrede deed; de agrarische sector. De uitvoering betreft een werkoverall mét capuchon en beschermt u van top tot teen tegen de geuren in alle denkbare sectoren waar er sprake is van geurhinder.

 

Ik wil een geurwerende overall bestellen!

 

Een mooi verlengstuk van deze zogeheten Farmsuit® is de geurvrije werkmuts. De combinatie van de geurvrije werkmuts én een Farmsuit® verzekert u van optimaal geurvrij werken in zijn totaliteit met maximale bewegingsvrijheid.

Wil jij ook een groot aantal Farmsuits, geurvrije werkmutsen of geurvrije werkkleding op maat bestellen? Laat uw gegevens achter op deze pagina. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Werkmuts Anne
Nedap Farmsuit

LOGO BEDRUKKING

Uiteraard is bedrukking van bedrijfslogo mogelijk. Bij afname van grote volumes is kleurbepaling ook bespreekbaar. We doen er alles aan om de nieuwe geurvrije collectie optimaal aan te laten sluiten bij uw huisstijl.

nedap-logo
bedrijfskleding41
bedrijfskleding1
bedrijfskleding